Η εταιρεία μας

H εταιρία ΤΕΝΤΕΣ ΤΖΙΜΑΣ αποτελεί παράδοση στο χώρο της τέντας, με συνεχή παρουσίαση νέων και πρωτοποριακών προϊόντων. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Έλληνα επαγγελματία και ιδιώτη προσφέροντας τις πιο σύγχρονες, αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις στον τομέα της σκίασης και της ηλιοπροστασίας

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε περιλαμβάνουν κατασκευήσυναρμολόγησηεπισκευή, εγκατάσταση και συνεχή συντήρηση τεντών κάθε τύπου, εφοδιασμένων κατ’ επιλογή με τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα αυτοματισμών τέντας που διαθέτη η αγορά αλλά και εξειδικευμένες προτάσεις σκίασης, όπως τεντοπέργκολες, τέντες κασέτες, τέντες καποτίνες, roller εσωτερικού χώρου και ποικίλες άλλες ειδικές κατασκευές.

Η πολυετής μας πείρα, το άρτια εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό, τα αυστηρά επιλεγμένα υλικά, ο πρωτοποριακός εξοπλισμός, η συνεχής ενημέρωση στο χώρο της τέντας των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων και η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς και εγχώριους οίκους, αποτελούν εγγύηση για την ικανοποίησή σας. 

Σταθερή μας επιδίωξη είναι πάντα το άριστο αποτέλεσμα, εργονομικά και λειτουργικά με γνώμονα πάντα τα κριτήρια ποιότητας, αισθητικής, αλλά και οικονομίας του αγοραστικού μας κοινού.

Ιδέες & Λύσεις

Αξιολογήσεις

STARS
"Εμπιστεύτηκα την εταιρεία τεντων και συστημάτων σκίασης "Τέντες Τζίμας" στο Γέρακα, για την οικία μου αλλά και τον επαγγελματικό μου χώρο και έμεινα απόλυτα οικανοποιημένος."
νικος γ.
"Αριστη εξυπηρετηση με ευγενεια,συνεπεια κ χαμηλο κοστος. Εννοειται πως θα συστησω κ αλλού το συγκεκριμένο επαγγελματία."
KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Φ.
"Εξαιρετικός επαγγελματίας, συνεπής και οικονομικός."
αρησ κ.
"Εξαιρετικός σε όλα! Τόσο η ποιότητα κατασκευής όσο και των υλικών αλλά και η συμπεριφορά του ήταν άψογη!"
ΝΙΚΟΣ Π.
"ΑΨΟΓΟΙ ! Ποιότητα στην εργασία, ταχύτητα, συνέπεια! Άμεση ανταπόκριση στην κλήση. Ευγενέστατοι και συννενοήσιμοι. Υλοποίηση σε διάστημα μικρότερο της μιάς βδομάδας από το πρώτο (αναγνωριστικό) ραντεβού και σε μιά εποχή ιδιαίτερα βεβαρημένη εργασιακά. Ιούνιος. Καλές και περισσότερες δουλειές. Καλό καλοκαίρι!"
ΤΑΚΗΣ Μ.
"Εξαιρετικός σε όλα! Τόσο η ποιότητα κατασκευής όσο και των υλικών αλλά και η συμπεριφορά του ήταν άψογη!"
ΝΙΚΟΣ Π.
"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ! 10' ΣΕ ΟΛΑ!"
ΣΤΕΛΛΑ Ι.
"Εξαιρετική εξυπηρέτηση και πολύ καλοί επαγγελματίες. Έγινε ακριβώς ό,τι συμφωνήσαμε χωρίς προβλήματα ή καθυστερήσεις. Έγινε πολύ καλός έλεγχος στο τέλος ότι όλα έγιναν σωστά. Έμπειρο το προσωπικό και άψογη η συνεργασία γενικότερα."
ΣΟΦΙΑ Μ.
"ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ"
ΜΑΝΟΣ Π.
"Ζήτησα επισκευή τέντας που είχε ξηλωθεί από τον αέρα. Την ίδια μέρα τηλεφώνησε ο Κος Τζίμας, κλείσαμε ραντεβού και ήρθε να δεί την ζημιά. Έγινε άμεσα εκτίμηση κόστους και χρόνου επισκευής και παρέλαβε την τέντα επί τόπου. Την παρέδωσε μέσα στο χρονικό διάστημα που μου είχε προσδιορίσει πλήρως επισκευασμένη και με πολύ λογική τιμή. Είναι άριστος επαγγελματίας, ευγενής, εργατικός, τυπικός στα ραντεβού του και στον χρόνο παράδοσης και με λογικές τιμές. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα και θα απευθυνθώ πάλι στον ίδιο σε μελλοντική μου ανάγκη."
ΜΑΡΙΑ Γ.

ΤΕΝΤΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

ΤΕΝΤΕΣ ΤΖΙΜΑΣ

Λεωφόρος Γέρακα 88
153 44 Γέρακας Αττικής

Τ. 210 6613449
Κ. 6974058775
Ε. [email protected]

Ωράριο

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο
8:30 - 15:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή
8:30 - 14:30
17:30 - 20:30

Close Menu